Evie&Noa

08 april 2015.

Wij zijn in contact gekomen met Pauline door dat zij een advertentie in de dierenspeciaalzaak had gehangen. Ik heb toen contact gezocht omdat er twee zusjes werden aangeboden voor adoptie, Evie en Noa. Hebben de dag erna contact gehad en drie dagen later mochten we komen kijken of het klikten. Het is een warm huis als je binnen komt en je wordt hartelijk ontvangen. Ondertussen liet Pauline zien om welke twee poesjes het ging. We hebben ze dezelfde avond (13 oktober 2015) ze mee naar huis genomen, om Evie en Noa een nieuwe huisje te geven. Vanaf het begin dat ze bij ons thuis waren tot nu, zijn het super lieve en sociale poesjes die niemand kwaad doen. Hebben een hele goede keuze gemaakt en ze zijn super goed opgevoed door Pauline. Zulke lieve en sociale poesjes krijg je haast niet meer. Ze zijn nu ongeveer 9 maanden oud en hebben nog steeds dat leuke karakter! Je hoort het niet vaak dat poesjes zo sociaal zijn en blijven in hun nieuwe omgeving. We hebben een hele goede band met Evie en Noa gekregen maar ook een speciale band met Pauline. Houden nog steeds contact en hou haar op de hoogte van de vorderingen van onze Evie en Noa. Je kan maar in een woord Pauline omschrijven: Warmtelijk.

Groetjes Kim en Dennis