Orphanos/Samia nu Joris &Lana

 

Het leven van Joris en Lana begon op Samos in Griekenland eind september 2013 jaar. Allebei zonder moeder lagen ze daar hulpenloos zonder eten. Ze hadden het koud en vooral honger!

Gelukkig waren ze net optijd gevonden het had niet langer moeten duren. Met flesvoeding om de 2 uur o.a hebben ze het gered. Toen ze sterk genoeg waren gingen ze mee naar Nederland waar topmoeder Pauline ze verder goed verzorgen o.a een lekkere warme kruik waar ze samen tegen aan konden liggen om warm te blijven en natuurlijk de flesvoeding. Ze groeiden goed en werden sterk. Ze liepen al snel door het huis. Waar ze opgroeiden met andere katten en de hond van Pauline zelf dat ging goed. Onze eerste ontmoeting was bij mijn ouders thuis en ze kwamen al vertrouwd bij me. Kropen lekker tegen me aan en wilden zelfs al spelen. Eind december van datzelfde jaar heb ik ze opgehaald om definitief bij me te komen wonen in me eigen huis wat toen net op tijd klaar was. Ze hebben hun eerste prikjes gehad bij de dierenarts en ze waren gezond. Met 6 maanden heb ik ze laten castreren en steriliseren. Lana heeft nog een ontstoken oogje gehad waarbij ik gelijk naar de dierenarts ben gegaan en met 2 zalfjes was het gelukkig over. Het wennen in hun nieuwe huis is goed gegaan. We zijn toen rustig aan ook begonnen om de buiten wereld in de tuin te laten verkennen, eerst waren ze bang en met geduld is dat goed gegaan. Ik laat ze in een tuigje in de tuin, ik wil niet dat ze weglopen en niet meer terug komen. Ze zijn gelukkig samen en hebben nooit ruzie. Komen graag op schoot bij me. Nu zijn ze alweer 1 jaar en 6 maanden oud.

Dankjewel Pauline voor alle zorg voor hun.

Liefs van Joke en pootjes van Lana en Joris oftewel Boeders.