Brasil

In de zomer van 2014 waren Robin en ik met Pauline in het asiel in Amsterdam om alles te regelen voor de adoptie van Elea. Op dat moment zaten Costa, Rica, Chili en Brasil daar en die hadden een huisje nodig om aan te sterken en te socialiseren. Met een mand vol schuwe kittens gingen wij weer op weg naar Hoorn. Onderweg was het al liefde op het eerste gezicht tussen Robin en Brasil en dat is nog steeds zo. Brasil lijkt Robin als zijn moeder te zien en reageert enthousiast als ze thuiskomt. Brasil is nu een heerlijk maffe "puber" en een enorme aanwinst in ons gezin. Bedankt Pauline dat we door jouw goede zorgen zo'n ontzettend lieve kat erbij hebben!

 

Marianne en Robin

 

Orphanos/Samia nu Joris &Lana

 

Het leven van Joris en Lana begon op Samos in Griekenland eind september 2013 jaar. Allebei zonder moeder lagen ze daar hulpenloos zonder eten. Ze hadden het koud en vooral honger!

Gelukkig waren ze net optijd gevonden het had niet langer moeten duren. Met flesvoeding om de 2 uur o.a hebben ze het gered. Toen ze sterk genoeg waren gingen ze mee naar Nederland waar topmoeder Pauline ze verder goed verzorgen o.a een lekkere warme kruik waar ze samen tegen aan konden liggen om warm te blijven en natuurlijk de flesvoeding. Ze groeiden goed en werden sterk. Ze liepen al snel door het huis. Waar ze opgroeiden met andere katten en de hond van Pauline zelf dat ging goed. Onze eerste ontmoeting was bij mijn ouders thuis en ze kwamen al vertrouwd bij me. Kropen lekker tegen me aan en wilden zelfs al spelen. Eind december van datzelfde jaar heb ik ze opgehaald om definitief bij me te komen wonen in me eigen huis wat toen net op tijd klaar was. Ze hebben hun eerste prikjes gehad bij de dierenarts en ze waren gezond. Met 6 maanden heb ik ze laten castreren en steriliseren. Lana heeft nog een ontstoken oogje gehad waarbij ik gelijk naar de dierenarts ben gegaan en met 2 zalfjes was het gelukkig over. Het wennen in hun nieuwe huis is goed gegaan. We zijn toen rustig aan ook begonnen om de buiten wereld in de tuin te laten verkennen, eerst waren ze bang en met geduld is dat goed gegaan. Ik laat ze in een tuigje in de tuin, ik wil niet dat ze weglopen en niet meer terug komen. Ze zijn gelukkig samen en hebben nooit ruzie. Komen graag op schoot bij me. Nu zijn ze alweer 1 jaar en 6 maanden oud.

Dankjewel Pauline voor alle zorg voor hun.

Liefs van Joke en pootjes van Lana en Joris oftewel Boeders.

Evie&Noa

08 april 2015.

Wij zijn in contact gekomen met Pauline door dat zij een advertentie in de dierenspeciaalzaak had gehangen. Ik heb toen contact gezocht omdat er twee zusjes werden aangeboden voor adoptie, Evie en Noa. Hebben de dag erna contact gehad en drie dagen later mochten we komen kijken of het klikten. Het is een warm huis als je binnen komt en je wordt hartelijk ontvangen. Ondertussen liet Pauline zien om welke twee poesjes het ging. We hebben ze dezelfde avond (13 oktober 2015) ze mee naar huis genomen, om Evie en Noa een nieuwe huisje te geven. Vanaf het begin dat ze bij ons thuis waren tot nu, zijn het super lieve en sociale poesjes die niemand kwaad doen. Hebben een hele goede keuze gemaakt en ze zijn super goed opgevoed door Pauline. Zulke lieve en sociale poesjes krijg je haast niet meer. Ze zijn nu ongeveer 9 maanden oud en hebben nog steeds dat leuke karakter! Je hoort het niet vaak dat poesjes zo sociaal zijn en blijven in hun nieuwe omgeving. We hebben een hele goede band met Evie en Noa gekregen maar ook een speciale band met Pauline. Houden nog steeds contact en hou haar op de hoogte van de vorderingen van onze Evie en Noa. Je kan maar in een woord Pauline omschrijven: Warmtelijk.

Groetjes Kim en Dennis

Mythos

Kleine Mythos, in het late najaar van 2014 geboren op Samos. Een kansloze start. Twee weken oud, geen moeder meer en een ernstig ontstoken oogje. Zo klein en ziek... Gelukkig voor hem was Pauline net op Samos voor een sterilisatie project. Artsen hebben de eerste hulp verleend en verder heeft Pauline de zorg op zich genomen. Voeden, oogje schoonmaken, etc. Ziek als hij was, heeft ze hem meegenomen naar Nederland en liefdevol verpleegd. Zijn oogje heeft hij verloren, maar verder is hij uitgegroeid tot een gezonde, jonge kat. Een ten dode opgeschreven Grieks kitten dat dankzij intensieve zorg is blijven leven en nu een goed thuis heeft! Dankjewel Pauline!

 

-Joke Logtenberg